La nostra història comença amb la nostra passió

#NATURELOVER

#PASSIONFORSHOOTING

#MINDCHALLENGE

Francesca Bori historia

 

Diuen que la passió es porta a la sang. Es fa o es neix?

Quan es neix en el ple d’una família amb tradició armera normalizas l’entorn de les armes d’una manera natural . La meva història s’inicia en la infància; en l’emoció de la primera vegada a l’pescar una perca americana, en l’eufòria per haver fet els meus dos primeres perdius, o en tots els moments que em mantenia atenta aprenent del meu pare com centrar rifles, i mil històries més que anirien aflorant del meu bagul dels records.

 

Francesca Bori historia

Actualment BORI Sport és la segona generació d’Armeria Bori, fruit de l’evolució des dels seus inicis l’any 1974 de la mà de José María Bori, el meu pare. La nostra màxima ha estat sempre, i continua sent, la especialització en productes punters que puguin oferir un valor afegit per als nostres clients.

Fiabilitat, durabilitat i precisió extrema són els paràmetres en els quals en BORI Sport es basa per seleccionar els productes per als seus clients. Per aquest motiu sabem que de vegades els processos de selecció requereixen un temps de maduració per assolir la excel·lència desitjada.

Amor per la naturaa i Passió pel tir són els nostres emblemes i és el que ens defineix com a importadors i distribuïdors de marques punteres i producte propi. Ens sentim orgullosos de comptar amb marques emblema com Lapua, SK, Walther, Feinwerbau, Hammerli, H&N, Deon March, Lenzi, Jagd Hund, X Jagd, Sauer, o Hitex dins de la cartera de productes Bori.

Treballem per estar orientats a el client i per això estem presents en fires importants, organitzem esdeveniments, competicions i activitats formatives per a ser tu referent a l’hora de seleccionar el teu equipament.

El nostre amor per la feina ben feta ens fa buscar en cada moment la millor forma per evolucionar , oferir- nous reptes i seleccionar l’ millor producte o servei per al futur de la nostra passió .